Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Εικοσιτέσσερις νέους υποψήφιους Συμβούλους ανακοίνωσε ο συνδυασμός "ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ". Μαζί με τον Μπάμπη Γκιόνογλου και ο Δημοτικός συνδυασμός της Άννας Λαμπίρη, που έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, "Καιρός για Ανάπτυξη"

Εικοσιτέσσερις νέους υποψηφίους συμβούλους που συστρατεύονται με το συνδυασμό "ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ", ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπάμπης Γκιόνογλου. Πρόκειται για εικοσιτέσσερις καταξιωμένους ανθρώπους απ' όλο τον "Καλλικρατικό" Δήμο Αλεξάνδρειας, οι οποίοι και έρχονται να προστεθούν στο δυναμικό ψηφοδέλτιο του Μπάμπη Γκιόνογλου.
Οι εικοσιτέσσερις νέοι υποψήφιοι, είναι οι εξής (με αλφαβητική σειρά):
 ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΘΕΜΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΣΤΑΝΑ ΌΛΓΑ
ΚΑΣΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΑΤΡΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΙΠΕΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΩΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ ΤΕΛΗΣ
ΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΛΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
ΧΑΤΖΗΑΓΑΠΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΟΛΕΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Με το συνδυασμό του Μπάμπη
Γκιόνογλου συστρατεύεται
και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αντιγονιδών Άννα Λαμπίρα
Με το συνδυασμό του Μπάμπη Γκιόνογλου ανακοίνωσε ότι συστρατεύεται και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αντιγονιδών κ. Άννα Λαμπίρη καθώς επίσης και σύσσωμος ο Δημοτικός της συνδυασμός "Καιρός για Ανάπτυξη". Η ανακοίνωση της πρόθεσης της κ. Άννας Λαμπίρη, έγινε από την ίδια την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπάμπη Γκιόνογλου και όλων των συνεργατών της από το συνδυασμό της "Καιρός για Ανάπτυξη". Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της, η κ. Λαμπίρη ανέλυσε στους συνεργάτες της τους λόγους της αποφάσεως της να συστρατευτεί με τον Μπάμπη Γκιόνογλου και ζήτησε απ' όλους της στήριξη τους, σ' αυτό της το εγχείρημα. Από την πλευρά τους όλοι οι συνεργάτες της κ. Λαμπίρη επικρότησαν την απόφαση της και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν την ίδια και το συνδυασμό του Μπάμπη Γκιόνογλου μ' όλες τους τις δυνάμεις.
Μάλιστα μαζί με την κ. Λαμπίρη κατεβαίνουν στο ψηφοδέλτιο του Μπάμπη Γκιόνογλου και πέντε ακόμη στενοί συνεργάτες της. 
Η κ. Λαμπίρη εξέδωσε και μια σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφια Σύμβουλος στο συνδυασμό "ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ". Η ανακοίνωση είναι η εξής:
"Φίλες και φίλοι
Με τη συνένωση των Δήμων Αλεξάνδρειας, Αντιγονιδών, Μελίκης και Πλατέος, βρισκόμαστε σήμερα όλοι μαζί, συνδημότισσες και συνδημότες, στο ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Είτε είμαστε απλοί ψηφοφόροι, είτε εμπλεκόμενοι στα κοινά, ο "Καλλικράτης", ο νέος αυτοδιοικητικός νόμος, μας θέτει όλους προ των ευθυνών μας.
Και οι ευθύνες στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι μεγάλες για όλες και όλους μας, εφόσον γνωρίζουμε ότι από 1-1-2011 ο νέος Δήμος Αλεξάνδρειας θα βρεθεί στην αφετηρία ενός αγώνα δρόμου, του οποίου το αποτέλεσμα εξαρτάται από όλους εμάς και θα κρίνει την ποιότητα της δικής μας ζωής.
Για να βγει νικητής ο Δήμος μας, θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε, επιλέγοντας σωστά, τα καταλληλότερα πρόσωπα που θα αναλάβουν την ευθύνη για το πέρασμα του Δήμου μας στ νέα εποχή.
- Η δημιουργία νέων υπηρεσιών με πλήρη στελέχωση, για την άσκηση των νέων αρμοδιοτήτων που εκχωρούνται στους Δήμους.
- Η σωστή οργάνωση και λειτουργία του Δήμου, ώστε αυτός να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας, της παιδείας, της υγείας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, του αθλητισμού, του πολιτισμού, της ανθρωπιάς, τις αξιοπρέπειας, χρειάζονται ανθρώπους με όραμα, με σχέδιο και προ πάντων με αγάπη για τον άνθρωπο.
• Ως υποψήφια Δήμαρχος Αντιγονιδών το 2006 με το χρίσμα του πολιτικού μου φορέα και έχοντας υπηρετήσει το Δήμο Αντιγονιδών από τη θέση της αντιπολίτευσης,
• Ως Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, με 28 χρόνια υπηρεσίας στη δημόσια Ελληνική εκπαίδευση και
• Ως δημότισσα του ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, που γνωρίζω τις ανάγκες του τόπου και πιστεύω στις δυνατότητες της αυτοδιοίκησης,
με τη σύμφωνη γνώμη, καθώς επίσης και την παρότρυνση των μελών και φίλων της δημοτικής μας παράταξης "Καιρός για Ανάπτυξη" του Δήμου Αντιγονιδών, αποφάσισα, να συμμετάσχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Συνδυασμό "ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ", με επικεφαλής το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Μπάμπη Γκιόνογλου. Μαζί μου επίσης ανακοινώνουν την υποψηφιότητα τους οι εξής:
Βέλλας Γεώργιος - Επισκοπή
Διαμαντοπούλου Αθηνά - Καβάσιλα
Πασχαλίδης Κώστας - Σταυρός
Πώππος Τάκης - Ξεχασμένη
Συλίβριλης Αντώντης - Καλοχώρι
Όλοι εμείς, συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα για τη νίκη του ψηφοδελτίου "ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ", με όλες μας τις δυνάμεις.
Συνδημότισσες και συνδημότες του ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Σας καλούμε όλες και όλους, να στηρίξετε το Συνδυασμό μας, επιλέγοντας με κριτήρια αυτοδιοικητικά, όπως: ικανότητες και δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία, αγάπη, πάθος, μεράκι για προσφορά στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.
• ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ και
• ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: