Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου της ΤΕΔΚ Ν. Ημαθίας Κώστα Καρέλη στους εκλεγέντες Αιρετούς

Τα συγχαρητήρια της ΤΕΔΚ Ν Ημαθίας εξέφρασε ο Πρόεδρός της κ. Κώστας Καρέλης , Δήμαρχος Μελίκης , με επιστολές του προς τους εκλεγέντες Δημάρχους των τριών , νέων , «καλλικρατικών» Δήμων της Ημαθίας κ.κ. Φώτη Δημητριάδη (Αλεξάνδρειας) , Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη (Βέροιας) , και Αναστάσιο Καραμπατζό (Νάουσας).

Στις επιστολές του , ο κ. Πρόεδρος της ΤΕΔΚ , μαζί με τις θερμότατες ευχές όλου του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιστημονικών Συνεργατών της ΤΕΔΚ, καταθέτει και την βεβαιότητά του πως η αυτοδιοικητική εμπειρία , η κοινωνική ευαισθησία και η αναπτυξιακή προοπτική των εκλεγέντων Δημάρχων θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια των Δήμων τους για την επιτυχή πορεία τους στο δύσβατο περιβάλλον της πρώτης , κρίσιμης «καλλικρατικής» περιόδου .
Παρόμοιες συγχαρητήριες επιστολές , με ευχές για κάθε επιτυχία στην ζωογόνηση του νέου θεσμού που καλούνται να υπηρετήσουν , απέστειλε ο κ. Πρόεδρος της ΤΕΔΚ προς τους κ.κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη , πρώτο Αιρετό Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας , και Κώστα Καραπαναγιωτίδη , πρώτο Αιρετό Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: