Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Απαντά στις «Κασσάνδρες» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Μιχάλης Χαλκίδης….


Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να προκαταβάλουν την απόσυρση της Υποψηφιότητας του από τη διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Αλεξάνδρειας, δεδομένου το ότι δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, από την αρχική ανακοίνωση της.
Ωστόσο τον τελευταίο μήνα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης, όχι απλά διέψευσε όλες αυτές τις «Κασσάνδρες» που πίστευαν και συγχρόνως διέδιδαν την απόσυρση της Υποψηφιότητας του, αλλά αντιθέτως, με μια σειρά γεγονότων απέδειξε ότι παραμένει ένας πανίσχυρος πολιτικός, με τεράστια απήχηση στον κόσμο.

Αρχικά με τη συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου στο προ ημερών, πρώτο toy κάλεσμα, στη Μελίκη και εν συνεχεία με την απίστευτα μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο εκλογικό του κέντρο στην Αλεξάνδρεια, παρά το γεγονός του ότι ακόμα δεν έχουν γίνει τα επίσημα εγκαίνια.
Η «Ε» επισκέφθηκε χθες το εκλογικό του κέντρο και σε συνομιλία που είχαμε με τον ίδιο τον κ. Χαλκίδη, μας δήλωσε συγκινημένος από αυτή την ανταπόκριση του κόσμου. Μάλιστα προχωρώντας και ένα βήμα παρακάτω, μας δήλωσε ότι στην κεντρική του ομιλία που θα κάνει στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ» στις 4 Μαρτίου, θα δώσει ακόμη μια ηχηρή απάντηση σ’ όλους όσους τον αμφισβήτησαν. Τέλος ερωτώμενος για το πότε θα ανακοινώσει τους υποψηφίους συμβούλους του, μας δήλωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος θα ανακοινωθεί στην συγκέντρωση του Μαρτίου.
Ο Μιχάλης Χαλκίδης, είναι κοινώς παραδεκτό, ακόμα και από τους «εχθρούς» του, ότι είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και γενικά ένα τεράστιο κεφάλαιο τόσο για το Δήμο μας όσο και για όλη την Ημαθία. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι σ’ αυτές τις εκλογές θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών….

Δεν υπάρχουν σχόλια: